Quantcast Forum Not Cooperating in Firefox
  Articles | Disneyland | Walt Disney World | User Reviews | Travel
Results 1 to 16 of 16

Thread: Forum Not Cooperating in Firefox

  1. #1
    Sweet Spot - we miss you!
    MousePad Subscriber
    shna's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Where the Heart Is
    Blog Entries
    2

    Forum Not Cooperating in Firefox

    The forum is suddenly being weird for me. When I'm in a thread, I have been clicking the links (Forum --> Community Center --> Administration ... or whatever is relevant to the thread I'm in) - but those links are suddenly not "live" for me in Firefox. I also can't get my cursor to register in the box for creating this thread's title. I can't click within the box -- but I also can't post this (in Firefox) without creating a title. Guess I'll cut & paste into IE. *sigh*

    Things seem to be working in IE, so it looks like something is wonky with Firefox. Is anyone else having this problem?

    Team Happy Place - Winners Spring 2009 MouseAdventure: Trains, Trams & Monorails
    Would rather be looking at the back side of water...
    Everything in life is only for now.
    Nope - it never ends.

  2. # ADS

    Join Date
    Location
    Posts
     

  3. #2
    Hacker, nonmammaltarian, Warrior
    MousePad Subscriber
    Andrew's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Palo Alto, CA

    We haven't changed anything recently. Try the usual: log out and back in, restart the browser, etc.

    --
    Andrew [MousePlanet Systems Engineer | MousePad Administrator]

    Buy my stuff on Amazon! (books, DVDs, etc) - all proceeds go to Leukemia & Lymphoma Society Team in Training fundraising!



  4. #3
    Sweet Spot - we miss you!
    MousePad Subscriber
    shna's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Where the Heart Is
    Blog Entries
    2

    Did those things - still wonky. Now it's not even showing posts on the right-hand side of the screen (where the list of threads is).

    Perhaps I'll reboot the whole darn computer & see if that helps.

    ETA: Rebooted & it's still wonky. Hmph.

    Last edited by shna; 03-16-2012 at 03:08 PM.
    Team Happy Place - Winners Spring 2009 MouseAdventure: Trains, Trams & Monorails
    Would rather be looking at the back side of water...
    Everything in life is only for now.
    Nope - it never ends.

  5. #4
    Ready for MA World Explorers!
    MousePad Subscriber
    MousePad Community Leader
    Drince88's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    N.O. LA
    Blog Entries
    5

    My IE is wonky looking too -- on the main screen where you can see all the forums - nothing on the right side of the 'grid' area. I was going to try the reboot things - but thought I'd add that before I do.


    Hmmm, when I switched to the green skin, it looked normal. But when I went back to the blue skin, it was wonky again.

    Cathy

  6. #5
    Hacker, nonmammaltarian, Warrior
    MousePad Subscriber
    Andrew's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Palo Alto, CA

    When I said we haven't changed anything recently, I was operating under incomplete information. Turns out we recently upgraded the vbulletin version. So there might be some rough spots until things settle down.

    --
    Andrew [MousePlanet Systems Engineer | MousePad Administrator]

    Buy my stuff on Amazon! (books, DVDs, etc) - all proceeds go to Leukemia & Lymphoma Society Team in Training fundraising!



  7. #6
    I am Root. Bow before me!
    MousePad Administrator
    Tony's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    In the gerbil cage
    Blog Entries
    3

    The problem with the homepage was a template bug with the MousePad Blue & Grey templates. The Green template was not affected. That problem should now be resolved.

    The breadcrumb links issue with the Blue template is a problem with Firefox specifically. It does not occur with Chrome or IE. We don't have a solution at this time, but will keep researching it.

    Never argue with stupid people. They just drag you down to their level, and then beat you with experience.
    I will believe it is a crisis when the people claiming it is a crisis start acting like it is a crisis.
    I prefer to let George Lucas disappoint me in the order he intended.

  8. #7
    MousePlanet Staff
    MousePlanet Staff
    MousePad Community Leader
    adriennek's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    In Toxic Levels of Testosterone
    Blog Entries
    8

    Using Chrome with Blue/Grey Templates:

    When I'm reading a thread in a forum, at the top of the page is the tree of links back - for example this one is

    Forum >>> Community Center >>> Administration >>> Forum Not Cooperating in Firefox.

    The first three would be red and would be links. But those links are not working now - they're just words.

    Doc Krock ran his first full Marathon - the Long Beach Marathon - on Sun, Oct 12, 2014. He and fairestoneofall buddied up to train and conquer the distance. Will you consider donating $26.20 to Team Krock for Team Muscle Makers for UCMD in honor of Doc's first full marathon? Thank you! Please click here to donate at the website May the Force be with you!

    Parenting in the Parks
    Life is 10% what happens to you and 90% what you do with what happens to you.

  9. #8
    I am Root. Bow before me!
    MousePad Administrator
    Tony's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    In the gerbil cage
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by adriennek View Post
    Using Chrome with Blue/Grey Templates:

    When I'm reading a thread in a forum, at the top of the page is the tree of links back - for example this one is

    Forum >>> Community Center >>> Administration >>> Forum Not Cooperating in Firefox.

    The first three would be red and would be links. But those links are not working now - they're just words.
    Yes, that is is breadcrumb issue. The links are there in the HTML, but for some reason they are not always clickable.
    Never argue with stupid people. They just drag you down to their level, and then beat you with experience.
    I will believe it is a crisis when the people claiming it is a crisis start acting like it is a crisis.
    I prefer to let George Lucas disappoint me in the order he intended.

  10. #9
    Gravity release me...
    MousePad Community Leader
    tappenfeat's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Wishin' we were back in Disney
    Blog Entries
    1

    I'm having problems with my PM's and emails and sending them out. Also, my inbox looks strange...it's dropping down really far.




    Stephanie

  11. #10
    Ready for MA World Explorers!
    MousePad Subscriber
    MousePad Community Leader
    Drince88's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    N.O. LA
    Blog Entries
    5

    In blue, IE - I can't see the New Posts - PMs - FAQ - Calendar... etc items across the top. I CAN see them in green. So it's not just a firefox issue, I don't think.

    Cathy

  12. #11

    Green works, Blue don't.


  13. #12
    It was a good day!
    MousePad Community Leader
    Malcon10t's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Modesto/Waterford
    Blog Entries
    1

    Grey works... I thought I was losing my mind...

    Planning 3 trips at once...

  14. #13
    Sweet Spot - we miss you!
    MousePad Subscriber
    shna's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Where the Heart Is
    Blog Entries
    2

    It's still not working properly for me in Blue, but it seems to be working in Green. It works in Grey, too -- but I find the Green far more visually appealing.

    Team Happy Place - Winners Spring 2009 MouseAdventure: Trains, Trams & Monorails
    Would rather be looking at the back side of water...
    Everything in life is only for now.
    Nope - it never ends.

  15. #14

    From what I can tell digging through your HTML and CSS code, there's a problem with how it's displaying the NAVBAR. If you open the blue template in Chrome and inspect the "element" between the breadcrumb links and the main navigation (Forums, Blog, etc.), you'll see that the standard navbar is covering that area. If you delete the corresponding floatcontainer UL element for that nav bar that contains the line items for new posts, private messages, etc., the links all become clickable. This is also evidenced by the fact that when that navbar container is present, you can select the entire container. Just in case you guys hadn't figured that bit out yet!


  16. #15

    I'm sure you guys have figured it out already, but in case you haven't had a chance, here's my quick analysis:

    I see four major issues with the navbar CSS. First, the height does not appear to ever be set, except for an "auto" tag in the popupbody class. Thus, the navbar's floatcontainer styled UL item is getting a computed height of 352px. Second, the positioning of the navbar is incorrect. It is currently set to be 30 pixels from the bottom of the FORUM button. For the Blue template, that's about 100 pixels off. It should be closer to 130 pixels. Also, the way you have it ordered, it is actually hidden by other code. Currently, the UL is inside the "li" with selected class. It should be taken out above this line item. Lastly, the color inside the ".navbar a" class style is set to white. Obviously this is incorrect, since the background is near white. If you set it to #4E4E4E, the same color as the links on the right side of the nav area, and everything becomes visible. After making these four modifications, the template works fine (I have verified using Chrome's style editor).


  17. #16
    Gravity release me...
    MousePad Community Leader
    tappenfeat's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Wishin' we were back in Disney
    Blog Entries
    1

    Green fixed everything for me! I'll miss you blue. LOL!!!




    Stephanie

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •